Skip to content
Bakonyi Bor-tesztBakonyi Bor-teszt
  • Termék információ:
    +36 30/9277-490
  • Belépés
  • Kosár / 0 Ft 0
    • Nincsenek termékek a kosárban.

  • 0

    Kosár

    Nincsenek termékek a kosárban.

  • Főoldal
  • Rólunk
  • Bor-teszt
  • Szőlőoltványok
  • Termékek (webshop)
  • Média
  • Fórum-kérdések
    • Kérdés küldése
  • Kapcsolat

Média

Kormin Beszélgetés dr. Bakonyi Lászlóval

Média

New York Muskotály Beszélgetés dr. Bakonyi Lászlóval

Média

Jupiter Beszélgetés dr. Bakonyi Lászlóval

Média

Early Campbell (Izotella) Beszélgetés dr. Bakonyi Lászlóval

Média

Magfalva – dr. Bakonyi László előadása

Média

Othello – Beszélgetés dr. Bakonyi Lászlóval

Média

Permetezés nélküli szőlőfajták – Beszélgetés dr. Bakonyi Lászlóval

Média

Bianka – Beszélgetés dr. Bakonyi Lászlóval

Média

Palatina (Augusztusi muskotály) Beszélgetés dr. Bakonyi Lászlóval

Média

Pölöskei muskotály Beszélgetés dr. Bakonyi Lászlóval

Média

Izabella szőlő – Beszélgetés dr. Bakonyi Lászlóval

Média

Moldova szőlő – Beszélgetés Dr. Bakonyi Lászlóval

Bakonyi Bor-teszt


Dr. Bakonyi László e.v.
8360 Keszthely, Toldi Miklós u. 38.
Tel/fax: +36 83/310-590
Mobil: +36 30/9277-490
bakonyi.laszlo (kukac) gmail.com
Webáruház
  • Termékek (webshop)
  • Fiókom
  • Kosár
  • Pénztár
  • Kívánságlista
Információk
  • Ügyfélszolgálat / Kapcsolat
  • Szállítási feltételek
  • Adatvédelem és sütik (cookiek) kezelése
  • Általános szerződési feltételek
Legfrisebb fórum kérdések
  • Miért érdemes a készletet megvásárolni?, eltelt idő: 4 év
  • Mennyire pontos a mérés?, eltelt idő: 4 év
  • Sötétebb, mélyebb színű vörösbor mérésekor nehezen látom a változást, mit tegyek?, eltelt idő: 4 év
Minden jog fenntartva! Bakonyi BOR-TESZT
Copyright 2023 © Webromedia
  • Főoldal
  • Rólunk
  • Bor-teszt
  • Szőlőoltványok
  • Termékek (webshop)
  • Média
  • Fórum-kérdések
    • Kérdés küldése
  • Kapcsolat
  • Belépés

Belépés

hat + 12 =

Elfelejtett jelszó?

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás